...κορφολογώ βουνό τες ομορφιές σου, τες ομορφιές σου πουν’ θεϊκές και παραδεισοπλασμένες…. Κ. Κρυστάλλης

Σχολείο canyoning (κατάβασης φαραγγιών)...... 3-5 & 12-13 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τετραήμερο σεμινάριο κατάβασης φαραγγιών επιπέδου μύησης τα Σαββατοκύριακα 5-6 και 12-13 Μαΐου 2012, που περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.
Η πρακτική εκπαίδευση έγινε με την κατάβαση των φαραγγιών της Γερακίνας (Γεράνεια), του Αγ. Λουκά - Καλλιθέας (Λυκοποριά Ξυλοκάστρου), των Μύλων (Γεράνεια) και του Ίναχου (Αρτεμίσιο).
Οι συμμετάχοντες αποκόμισαν μία σημαντική εμπειρία και τέθηκαν οι βάσεις για τη συστηματική καλλιέργεια του αθλήματος από το σύλλογό μας. 
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές Δημήτρη Καραγιάννη και Νίκο Μητσάκη για τις πολύτιμες γνώσεις που τόσο απλόχερα μας μετέδωσαν και τους συγχαίρουμε για την αυτοπεποίθηση, σιγουριά που ενέπνευσαν στους εκπαιδευόμενους, την εξαιρετική υπομονή και επιμονή που επέδειξαν και την οικεία, φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα που βοήθησαν να επικρατήσει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευόμενους για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, ασφαλείς καταβάσεις και συνεχή πρόοδο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

...κορφολογώ βουνό τες ομορφιές σου, τες ομορφιές σου πουν’ θεϊκές και παραδεισοπλασμένες…. Κ. Κρυστάλλης