...κορφολογώ βουνό τες ομορφιές σου, τες ομορφιές σου πουν’ θεϊκές και παραδεισοπλασμένες…. Κ. Κρυστάλλης

Επομενη εξορμηση

Κυριακή  24 Φεβρουαρίου 2019
Η προγραμματισμένη πορεία  της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου 2019 (Λουτράκι - Αγ. Χαράλαμπος - Σουσάκι) αναβάλεται λογω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται. 
Αν υπάρξει  βελτίωση του καιρού θα προγραμματίσουμε ανάλογα.
       Στις πορείες μας κατά τους χειμερινούς μήνες  στον εξοπλισμός μας  περιλαμβάνονται: Ορειβατικές μπότες, κάλτσες μάλλινες, θερμοεσώρουχα, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο), ορειβατικό παντελόνι. 
Στο σακίδιο, εκτός αυτών που συνήθως έχουμε μαζί μας (νερό σνάκ, φακός κλπ), θα πρέπει  να υπάρχουν δεύτερες κάλτσες, σκούφος, κασκόλ, γάντια (αδιάβροχα και φλις), αδιάβροχο παντελόνι, δεύτερο θερμοεσώρουχο, γκέτες, γυαλιά ηλίου και ίσως κραμπόν


Τσάντα με δεύτερη αλλαξιά ρούχων θα πρέπει να έχουμε στο λεωφορείο.
 
Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο  6932981010

Αναλόγως των δεδομένων της στιγμής, ενδιαφερόντων προτάσεων και θεαμάτων, συνθηκών και αστάθμητων παραγόντων το πρόγραμμα μας μπορεί να τροποποιηθείΌσοι μετέχουν στις εξορμήσεις μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

-          Ο Σύλλογος είναι ερασιτεχνικό αθλητικό Σωματείο και όχι κερδοσκοπικό γραφείο που διοργανώνει εκδρομές.
-          Πραγματοποιεί εξορμήσεις για τα μέλη του και για τα μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων της Ομοσπονδίας που μετέχει.
-          Οι συντονιστές που αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τις ομάδες δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί βουνού και  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  εθελοντικά και αφιλοκερδώς και συμβάλουν εξίσου στις δαπάνες της εξόρμησης.

 Συνεπώς όσοι συμμετέχουν στην εξόρμηση δεν είναι πελάτες  που συνεισέφεραν το κόστος συμμετοχής και ο σύλλογος αναλαμβάνει την αναψυχή τους.

      Μαζί μας έχουμε  
 Καλό ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα (ορειβατικά μποτάκια), σακίδιο με τα προσωπικά μας είδη, νερό (τουλάχιστον 1 λιτρο), σνάκ για ενέργεια (ξηρούς καρπούς - μπάρες ενέργειας - παστελι - φρούτα), αντιανεμικό - αδιάβροχο, καπέλο, γυαλιά ηλίου, σκούφο, γάντια καλη διάθεση και ομαδικό πνεύμα.