...κορφολογώ βουνό τες ομορφιές σου, τες ομορφιές σου πουν’ θεϊκές και παραδεισοπλασμένες…. Κ. Κρυστάλλης

Επομενη εξορμηση

   Επόμενη εξόρμηση
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018
Διαδρομή ανατολικά του Λουτρακίου 


Κοντινή στο Λουτράκι διαδρομή λόγω των ημερών.  Στην πορεία μας θα περπατήσουμε κάτω από τα πεύκα, μέσα σε όμορφες ρεματιές, σε αμμώδη τοπία που θυμίζουν έρημο, σε ασκεπή μέρη με θαυμάσια θέα.

Αναλόγως των δεδομένων της στιγμής, ενδιαφερόντων προτάσεων και θεαμάτων, συνθηκών και αστάθμητων παραγόντων το πρόγραμμα μας μπορεί να τροποποιηθείΌσοι μετέχουν στις εξορμήσεις μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

-          Ο Σύλλογος είναι ερασιτεχνικό αθλητικό Σωματείο και όχι κερδοσκοπικό γραφείο που διοργανώνει εκδρομές.
-          Πραγματοποιεί εξορμήσεις για τα μέλη του και για τα μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων της Ομοσπονδίας που μετέχει.
-          Οι συντονιστές που αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τις ομάδες δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί βουνού και  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  εθελοντικά και αφιλοκερδώς και συμβάλουν εξίσου στις δαπάνες της εξόρμησης.

 Συνεπώς όσοι συμμετέχουν στην εξόρμηση δεν είναι πελάτες  που συνεισέφεραν το κόστος συμμετοχής και ο σύλλογος αναλαμβάνει την αναψυχή τους.

      Μαζί μας έχουμε  
 Καλό ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα (ορειβατικά μποτάκια), σακίδιο με τα προσωπικά μας είδη, νερό (τουλάχιστον 1 λιτρο), σνάκ για ενέργεια (ξηρούς καρπούς - μπάρες ενέργειας - παστελι - φρούτα), αντιανεμικό - αδιάβροχο, καπέλο, γυαλιά ηλίου, σκούφο, γάντια καλη διάθεση και ομαδικό πνεύμα.