...κορφολογώ βουνό τες ομορφιές σου, τες ομορφιές σου πουν’ θεϊκές και παραδεισοπλασμένες…. Κ. Κρυστάλλης

Επομενη εξορμησηΚυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 
Λόγω αναβολής του αγώνα ''Άθλος Ενέργεια''  για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου υποχρεωτικά μεταθέτουμε την εξόρμηση στα Γεράνεια κατά μία Κυριακή 

Από τον Όσιο Πατάπιο θα ανηφορίσουμε την κλασική διαδρομή για το μοναστήρι του Αποστόλου Παύλου όπου πριν 19 χρόνια υπογράφτηκε το καταστατικό του Ορειβατικού Συλλόγου μας και ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι. Θα συνεχίζουμε μέχρι το τριγωνομετρικό της Πίντιζας και κατηφορίζοντας μέσα σε πευκοδάσος θα καταλήξουμε στον Αγ. Βλάση Περαχώρας.

Η διαδρομή είναι κατάλληλη γι’ αρχάριους με σχετικά καλή φυσική κατάσταση, έχει μήκος 7-8 χλμ και θετική υψομετρική 600μ.

Η διαδρομή θα επιμηκυνθεί για όσους θέλουν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας  6932981010  

 Επόμενη εξόρμηση
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Ορειβατική και πεζοπορική διαδρομή στο Μαίναλο και συλλογή μανιταριών


Αναλόγως των δεδομένων της στιγμής, ενδιαφερόντων προτάσεων και θεαμάτων, συνθηκών και αστάθμητων παραγόντων το πρόγραμμα μας μπορεί να τροποποιηθεί

Οροι Συμμετοχής
 Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες του Ορειβατικού Συλλόγου, σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτές
1.       Καμιά εξόρμησή μας δεν είναι εκδρομή ή περίπατος
2.       Γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του.
3.       Έχει τις απαιτούμενες ικανότητες και γνώσεις, την ανάλογη εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για την συμμετοχή του στη δραστηριότητα αυτή και έχει λάβει υπόψη του/ης της σχετικές προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή της δραστηριότητας και για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή.
4.       Παραιτείται από κάθε αξίωση δική του/ης  ή των οικείων του/ης  σε περίπτωση βλάβης της υγείας του/ης, τυχόν τραυματισμό ή απώλεια της ζωής του/ης  κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας  ή και μετά το τέλος αυτής.


5.       Ο Αρχηγός της ανάβασης έχει δικαίωμα:
     -Να τροποποιήσει ή και να ματαιώσει τμήμα της ή και όλη την ανάβαση, εάν κατά την κρίση του οι τοπικές συνθήκες καιρού - βουνού δεν εξασφαλίζουν την ασφάλεια της ομάδας.
    -Να αποκλείσει άτομο ή άτομα, που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια, κακή φυσική κατάσταση, ανυπακοή κλπ.Στις εκδρομές μας συμμετέχουν μόνο μέλη του συλλόγου μας. Εγγραφή στο σύλλογο γίνεται με τη συμπλήρωση της αίτησης μέλους και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ.
Οι αναγραφόμενες ώρες πορείας είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε καλή φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων, σε ομαλές καιρικές συνθήκες και σε συνήθη κατάσταση βουνού για τη συγκεκριμένη εποχή.


Ενημερώνουμε, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι ομαδικές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας δημοσιεύονται στις σελίδες μας στο διαδίκτυο και δυνατόν να δημοσιευτούν στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο.

      Μαζί μας έχουμε   

 Καλό ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα (ορειβατικά μποτάκια), σακίδιο με τα προσωπικά μας είδη, νερό (τουλάχιστον 1 λιτρο), σνάκ για ενέργεια (ξηρούς καρπούς - μπάρες ενέργειας - παστελι - φρούτα), αντιανεμικό - αδιάβροχο, καπέλο, γυαλιά ηλίου, σκούφο, γάντια καλη διάθεση και ομαδικό πνεύμα.