...κορφολογώ βουνό τες ομορφιές σου, τες ομορφιές σου πουν’ θεϊκές και παραδεισοπλασμένες…. Κ. Κρυστάλλης

ΙΟΣ - ΣΙΚΙΝΟΣ - ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

15 έως 20 Σεπτεμβρίου 2018


ΙΟΣ – ΣΙΚΙΝΟΣ - ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

Η εξόρμηση θα γίνει από Σάββατο 15 έως Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018Οι ημερομηνίες επιλέχθηκαν για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε το κόστος που για αυτά τα νησιά είναι πολύ υψηλό.Οι διανυκτερεύσεις θα είναι 3 στην Ίο και 2 στην Φολέγανδρο.

Θα έχουμε 6 πλήρης ημέρες αφού θα είμαστε στην Ίο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου και θα αναχωρήσουμε το πρωί της Τρίτης. Στη  Φολέγανδρο θα είμαστε από το πρωί της Τρίτης μέχρι την Πέμπτη στις 8  το βράδι ώρα που θα αναχωρήσουμε για Πειραιά.Η Σίκινος είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα γιατί 3 λόγους. Βασικός γιατί είναι σχεδόν αδύνατον να βρούμε καταλύματα στο νησί για όλους μας, δεύτερος θα επιβαρύνει το κόστος κατά 60 ευρώ, και τέλος θα είναι ταλαιπωρία το κουβάλημα των αποσκευών μας για μια μέρα.

Θα την προγραμματίσουμε μονοήμερη από  Ίο αλλά  όμως είναι νωρίς για τα πρακτορείο για να το συζητήσουν  από τώρα.Το κόστος υπολογίζεται στα 250 ευρώ και περιλαμβάνει

Την μετάβαση από Λουτράκι στο λιμάνι του Πειραιά και την επιστροφή.

Τα εισιτήρια των καραβιών για Ίο και επιστροφής από Φολέγανδρο.

3 διανυκτερεύσεις στην Ίο σε ξενοδοχείο με πρωινό.

2 διανυκτερεύσεις στη Φολέγανδρο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Οι μετακινήσεις στα και από, τα νησιά  θα γίνουν με ταχύπλοα πλοία ενώ από Ίο για Φολέγανδρο θα πάρουμε  το πλοίο «Κοραής».Η αναχώρηση θα γίνει στις 05.00 το πρωί του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου από Ισθμό και θα είμαστε στην Ιο στις 11.30. 

Από Φολέγανδρο θα φύγουμε το βράδι της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου στις 20.15 με άφιξη  στον Πειραιά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Πρόγραμμα θα ακολουθήσει